Nuomonė ir nuotaika

Diabetikų pyragas

Aš esu antibeata, antiramzis ir antioliveris viename. Aš negaminu maisto (nebent makaronai, ryžiai, sumuštiniai, nu ginuosi nuo bado), nes man yra įvykę baisūs virtuviniai fiasko, kaip trinta beskonė sriuba, kur net mylintis tėtis negalėjo išspausti, kad tai skanu. O vyras, kuris tuo metu dar neturėjo šio statuso, po tos nuostabios sriubos, ieškojo kažko saldaus, norėdamas pajusti, kad skonio receptoriai vis dar gyvi . Apie tai kaip kažkas pridegė, kaip prisidūmino mikrobangė aš net nekalbu. Kuomet man sakė turėsi išmokt gaminti, kada nors turėsi vyrą, tai man buvo paprasčiau susirasti vyrą, kuris savarankiškai prasimaitina ir neklausia kas šiandien vakarienei, nes atsakymas kaip visada tas pats, ne kažkas. Mano sudėtingus santykius su virtuve, žinantys draugai, dovanoja man knygas, kuriose receptai tikrai labai paprasti ir tai galiu suskaičiuot ant rankos pirštų kiek esu gaminus, pagal tas knygas.
Šiandien kepiau pyragą. O jei aš gaminu, tai nebent kažką labai labai labai paprasto. Užsilikusi litrinė kondensuoto pieno skardinė jau skaičiavo ne pirmus metus…tai gi. Google pirmas atsakas į mano užklausą buvo šis receptas.
12576327_10204231298981513_1321131758_nSavo paprastumu mane sužavėjo, įžanga privertė išsižioti nejau vos keletas ingredientų suteiks tokį puikų skonį, vaidensis, jog tai sūrio pyragas. Nė velnio. Sena tiesa, geras daiktas kainuoja. Tai gi, šis pyragas yra batono pusbrolis. Paprasti ingredientai, paprastas ir skonis. Su juo nieko nenustebinsit, nebent faktu, kad kepat pyragą. Net man su apverktinais maisto gaminimo įgūdžiais ramybės nedavė mintis, kad jam truks saldumo. O taip. Saldumo nėra visiškai. O kas aš tokia, kad keisčiau receptūrą ypač tokio šlovingo pyrago.
Trumpai, tai jėga, kad neteko visko išmesti ir vėdinti namų, bet ko gero kitam kartui (greičiausiai jau 2017iems) net aš rinkčiausi kažką sudėtingiau gaminti.

Patinka(3)Nepatinka(0)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *